maandag 17 oktober 2016

Nationaal Militair Museum

Eind van dit jaar is het museum al twee jaar open. Twee jaar! Vandaag voor de eerste keer een bezoek gebracht aan het museum zelf. Het is bij ons om om de hoek hé! Wel eerder het park bezocht. Dat is echt een beleving.

Neefje Luuk logeert bij ons. Zo gezellig als het ventje bij ons is. Gebeurt niet vaak & ik weet heus wel dat hem om zijn grote neven gaat en niet om tante herself :) De reden om vanmiddag een bezoek aan het museum te brengen!

Vooroorlogse Schuur van 63 ;)
De gezellige mannen!
Luuk in een minitank
Omdat het herfstvakantie is, is het museum ook op maandag open. Ook zijn er deze week en volgende week extra activiteiten. Zoals rijden in een minitank. Luuk vond het super leuk & erg spannend allemaal. Voor alle informatie zie de site van het Nationaal Militair Museum.


De omgeving is echt prachtig! Weids & groot. Hier moet je gewoon geweest zijn. Een absolute aanrader. Wat denk je van het weer? Vandaag was echt een cadeautje.


In het verleden redelijk veel met banden gewerkt. Fietsbanden in dit geval, wel van vredestein. Dit had ik er nog niet eerder in gezien. Moest hier gewoon een foto maken!

~XG~

5 opmerkingen:

 1. Deze gaat op het zondagmiddag-doen-lijstje. Mooi verslag Gerla. En dat een neefje komt logeren voor de grote jongens, dat herken ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Jeanette. Het is zo mooi daar. Ook voor een heerlijke wandeling. Gezellig hè, die kleine familieleden. Heb ze graag over de vloer. Groet Gerla

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Danku voor de tip! Zocht nog een leuk uitje voor onze jongens, en dat valt niet mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is echt de reis wel waard! Mocht je een bezoek brengen aan dit leuke museum, doe dan wel een koffie (of iets anders) bij ons. Groet Gerla.

   Verwijderen