maandag 3 oktober 2016

Krukjes #2

Dat ik dol ben op krukjes is inmiddels wel bekend. Toch? Ik schreef daar al eens eerder over. Zie mijn blog van 25 juni 2014 Kruk of krat? en/of mijn blog van 17 juni 2015 Krukjes. Van twee degelijke voetenbankjes heb ik twee unieke & strakke items gemaakt. Hiervan vind je echt geen tweede ;) In plaats van stof heb ik multiplex, pallet- & sloophout gebruikt.


Een voetenbankje komt uit een bejaardentehuis, de ander kwam ik tegen in een kringloopwinkel. Ze hebben een tijdje op zolder gestaan. De een wat langer dan de ander. Ineens heb ik een idee. 't Liefst voer ik dat meteen uit. Lukt dat tijd technisch niet altijd. Omdat ik het idee zo leuk vind heb ik beide voetenbankjes op een soortgelijke manier gerestyled.


Hieronder zie je hoe ze eruit zagen voordat ik ze onderhanden nam. Heerlijk die verandering. Kussen erop en je hebt een extra zitplek. Of gewoon waarvoor ze gemaakt zijn, als voetenbankje. Superhandig als bed- of bijzettafel. Eigenlijk passen ze overal. Een lekker multi inzetbaar meubelstuk. Je vindt ze nu mijn shop onder Meubels van 63. Voor echt een hele leuke prijs! Hiermee haal je een echte 63 in huis :) Het fijne is dat ze gewoon met pakketpost verzonden kunnen worden. Afhalen mag altijd, dat kan alleen op afspraak.


Zo! En nu hup naar bed. Morgen een dag op kantoor. Ook leuk. Woensdag aan de slag voor een bankje op maat! Daarover later meer. Klein tipje. Voor een nieuwe winkel hier in het dorp. Daar heb ik ook wat ander werk voor mogen verrichten. Daarover later meer, na de officiële opening.

~XG~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten