vrijdag 21 oktober 2016

Werk van 63 #5

Een nieuwe start gaat vaak gepaard met een 'nieuwe' of andere inrichting. De reden dat dit kastje een nieuw uiterlijk krijgt. Van tuinkastje in een koude veranda naar barkastje in een warm huis. Zo kwam het kastje aan bij de Schuur.


Na poetsen, schuren, 'wormkuurtje', verstevigen & waterpas maken, gronden, plamuren, schuren & wederom gronden zag het kastje er ineens heel anders uit. Ook de binnenkant is onderhanden genomen. Zo jammer, heel vaak vergeet ik tussendoor foto's te maken. Te fanatiek aan het werk & vieze handen zijn hier debet aan.

Zelfs de binnenkant is veranderd. Naast de eindbestemming weet ik ook het einddoel.
Een kast voor glasservies & drank. De onderste plank hoefde niet terug. Zodat er voldoende tussenruimte was om de flessen te plaatsen. Vind ik dat zonde van de ruimte dus voorgesteld om het te doen zoals op de foto te zien. Meteen een enthousiaste opdrachtgever :) Dat maakt restylen nog vele malen leuker.


Sinds gisteren staat deze kast in het nieuwe huis van deze leuke lieve gezellige opdrachtgever. Nog niet op de definitieve plek. Dus...  een verhaal met open eind ;) Foto bij de klant volgt zeker. Fijne weekend!

~XG~
BewarenBewaren

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dank Alet, zelf ook erg tevreden & blij met het resultaat. Het leuke was dat ik een pot verf meegeleverd kreeg. Hierdoor geen idee welke kleur het uiteindelijk ging worden. Geneigd om stiekem te kijken, toch netjes gewacht totdat de ondergrond klaar was :) Fijne avond!

      Verwijderen