maandag 5 maart 2018

Werkvan63 | Plankjes

In alle maten en soorten zie je ze. De borrel-, kaas-, broodplank. Geef het een naam die jij passend vindt. Volgende week organiseert mijn moeder bij haar thuis een workshop bonbons maken. Cadeau voor een paar van haar vriendinnen. Voor alle verjaardagen. Vind dat wel een supergezellig idee. Om haar vriendinnen niet alleen met de gemaakte bonbons naar huis te laten gaan maakt ze een soort van goodiebag. Daar hoort, vind ze, een plank van 63 bij. En... als je grootste fan daar om vraagt dan maak je die.


Die onderkant is scheef, dat is bewust. Ik heb het niet eerder gezien? Superhandig. Zo blijven ze veel beter staan. Slim toch van 63, niet dan? Mijn moeder vind de planken met kramplaat aan de bovenkant mooier. Ik ook. Deze zijn er helaas niet zoveel meer. Nu heb je de kramplaten overdwars. Helaas had ik er niet genoeg in de juiste lengte op voorraad. Dan zet je de kramplaten van de te kleine stukjes hout over. Is even een klusje, resultaat telt :)


Een label eraan, maakt het af. Met een oude stempeldoos & houten speelblokjes van een rommelmarkt. Recycling. Of eigenlijk is het upcycling. Fijne week!

~XG~

1 opmerking:

  1. Wat een prachtige brood-, kaas- en borrelplanken!
    Geweldige cadeaus.
    Mooie recycling. Ik houd ervan ... :-)
    Groetjes, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen