zondag 17 december 2017

Winkelvan63 | Cadeautjes

Dat ik van de "last minute" ben is niet nieuw. Misschien zijn jullie dat ook? Dan heb ik nog een paar leuke stoere kerstcadeautjes. Vandaag heb ik paar pakketjes mogen samenstellen. Deze vraag ontvangen tijdens de markt van gisteren. Ondertussen extra cadeautjes samengesteld. Heerlijk om te doen. Met kunstlicht haha. Toen de zon scheen was ik heerlijk buiten. Hieronder wat voorbeelden. Prijzen variƫren. Zelf samenstellen mag ook. Let wel, dat ik sommige items meerdere keren heb gefotografeerd terwijl ik er nog maar eentje in voorraad heb.


Daarnaast heb ik ook hele leuke andere cadeautjes voor nog kleinere prijzen. Kom kijken!

Komende week is alleen woensdag mijn vrije dag. Tijd voor een Open Schuur. Van 10.00 tot 14.00 uur van harte welkom! Op een avond of op een ander moment? Geef even een berichtje, spreken we wat af.

Goede start van de laatste normale week van 2017.

~XG~

4 opmerkingen:

 1. Wat heb je weer gave, stoere dingen gemaakt!
  Succes met de verkoop.
  Fijne week!
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ilse. Zit er iets voor je tussen? Als je dat voor donderdag kenbaar maakt maak je kans dat ik het je toestuur. Fijne week. ~XG~

   Verwijderen
 2. Alles in het echt mogen bewonderen. En gekocht. Mijn vriendinnen waren erg gecharmeerd van de engeltjes. Ze zaten er een paar minuten stil mee in hun handen, en dat wil wat zeggen bij ze. Hun monden staan nooit stil, om het maar zo te zeggen. En het kerstboompje heb ik toch niet zelf gehouden, die staat nu bij mijn vriendin/buurvrouw. En daar staat-ie erg leuk.
  Fijne laatste 'normale' week van 2017. En hele fijne kerstdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief Jeanette. Dank je wel. Afgelopen zaterdag gingen de engeltjes ook als eerste. Misschien maar eens een grotere oplage maken ;) Jullie ook hele fijne feestdagen! ~XG~

   Verwijderen