zaterdag 7 oktober 2017

Werkvan63 | Etagère

Lekker tuttig zo'n etagère. Toch leuk. Vind ik. Deze etagère stond al ik weet niet hoelang op zolder. Gekregen. Dat is het leuke van rommelen & ruimen, je komt weer dingen tegen... Je mist ze niet toch fijn dat ze er nog zijn. Leuk klusje voor zo'n regenachtig dag. Een overzichtelijk klusje. We mogen zo weer wandelen (zelf) & hockeyen (rijden & kijken). Dat overzichtelijke vind ik wel prettig. Blijft anders zo in mijn hoofd hangen.  Dus ontvetten, schuren en in de primer. 


Nu al heel anders. Dat met een primer :) Houden of voor de verkoop? Kleur bekennen of toch wit? Daar denken we nog een over na. Wit heeft als voordeel dat iedere servies goed combineert.


Als schaal op het aanrecht, voor fruit of kruiden. Met een plantje op tafel. Om je rondslingerende rommeltjes te ordenen. In plaats van een dienblad. Geordende rommel ziet er altijd beter uit. Of in de badkamer, als je daar de ruimte hebt, voor je sieraden bijvoorbeeld.  Mogelijkheden genoeg. Zo zie je maar weer "Everything reserves a second life!"

~XG~

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dank je wel Alet. Moet nog steeds een keuze maken, wit of toch een kleurtje. Morgen staat een verfdagje op de planning, wie weet. Fijne zondag!

      Verwijderen