woensdag 6 september 2017

Werkvan63 | Nachtkastje

Een paar dagen na onze vakantie had ik zo'n zin om iets te verven & ik wilde graag een nachtkastje. Eén en één is twee dus hup naar de kringloop. Daar stond dit leuke modelletje. Soms ben ik zo benieuwd waar dit kastje eerder heeft gestaan. Superhandig met al die laatjes. Kan lekker veel in :) Al jaren staat het welbekende Ikea krukje naast mijn bed. Leuk maar niet handig en heel erg rommelig.
  

Meteen aan de slag. Tijdens het schuren bedenk ik dan welke kleur & hoe. Dit is echt wel een kastje waar je iets geks mee kan doen. Knalgele onderkant? Alleen de pootjes of ook het onderste laatje? Verschillende laatjes? Gekke binnenkant? Uiteindelijk wordt het toch een heel naturel kastje. Zoals ik al aangaf in mijn blog Keukenbank, de kleur Loft van Abbondanza past overal bij ons in huis. Toevallig heb ik daar nog iets van staan ;)

Diezelfde avond stond er een echt nachtkastje naast mijn kant van het bed. Nog steeds blij mee. Dat is wel heel fijn, want dit kastje staat er net drie weken haha. Oogt een beetje saai misschien. Noem het rust. Grappige is dat rood niet mijn kleur is, waarom mijn lampje rood is lees je hier. In ieder geval een leuke combi zo, met die rozenbottel.


Dan denk je dat je genoeg ruimte hebt naast het bed. In ieder geval ruimte genoeg voor een klein kastje. Nou net. Het kastje past precies tussen het stopcontact en de oude deur, het hoofdeind. 
Die pootjes vind ik zo leuk, doet mij een beetje denken aan de jaren '50 stijl. Alle rommeldingen in de laatjes. Wat een rust! Leuk om te delen hoe een meubeltje veranderd & een tweede kans krijgt. Of een derde? Je weet het niet. Nu neem ik zelf even rust. Welterusten!

~XG~

1 opmerking:

  1. Mooi!
    Geeft rust zo'n opgeruimd plekje hè? Heel handig al die laatjes.
    Ik houd er ook van om dingen een tweede leven te geven. Herken de gedachte van waar en bij wie het zijn eerste leven gehad zou hebben ...
    Groet, Ilse (by-ik.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen