zondag 20 augustus 2017

Werkvan63 | Keukenbank

Heeft een keukenbank al heel lang op mijn wensenlijst gestaan. Niet dat een keukenbank zo handig is & heerlijk zit, ik vind het gewoon zo gezellig. Uiteindelijk een bank gekocht via marktplaats, tijdens een dagje Zwolle. Dat was begin 2015. De bedoeling was om de bank te voorzien van een nieuw jasje. Dat duurde even omdat ik niet wist welke kleur. En hij functioneert zo ook prima dus geen haast.

Dan gaat het toch zo ineens kriebelen en moet het meteen gebeuren! Verf besteld bij www.verftechnieken.nl. Ik werk vaak met de verven van Abbondanza. Zulke heerlijke verf. Soort van moodbord gemaakt. Dit zijn echt wel mijn kleuren. Naturel in combinatie met blauw!


Loft is het geworden. Tijdens het bestellen van de verf had ik een kleurenstaaltje besteld van de nieuwste kleuren. Geweldige kleuren. French Grey, een van die nieuwe kleuren, is een mooi kleurtje. Toch even die twijfel. Had ik dan eerst dat kleurenstaaltje moeten bestellen en daarna de verf? Achteraf gezien niet. 


Wat een verschil hè? Ik ben meer dan blij met het resultaat. En de gezinsleden ook. Woon tenslotte niet alleen ;) Daarbij heb ik altijd de gedachte: "Is het toch niet de juiste kleur dan kan een ander jasje altijd nog." Liever niet natuurlijk.


Deze kleur is echt perfect gekozen. Past overal in huis. Daarover later meer. Voor nu een fijne zondag!

~XG~

1 opmerking: