zondag 2 juli 2017

Werkvan63 | Buitenbar

Kleine tuin, veel zithoekjes. Gewoon de eettafel, een loungebank, oude ligstoel achterin (ingenomen door Saar) en sinds kort een buitenbar. Vorig jaar een bench voor Saar gemaakt & een soort van lage tuinkast gemaakt voor naast de bbq. Beiden is niet helemaal geworden zoals gewenst. Daarbij aan- cq opgevreten door Saar. Kortom: zag er niet (meer) uit! Dus slopen die handel. Stort was de eindbestemming. Als je alles netjes uit elkaar haalt, wat sowieso moest omdat het anders niet in de auto past, komen er vanzelf idee├źn binnen. Bij mij althans. De tuinkast is nu een bank cq. tafel & de bench van Saar is nu een buitenbar. Ge├»nspireerd door een item in een bijlage van de VT wonen. Kan het exemplaar zo snel niet vinden. In ieder geval van afgelopen voorjaar.


Dat groene latje is niet bewust groen geverfd. Dat was vorig jaar een grote lijst aan de muur in de kamer van onze dochter. Daar was ze op uit gekeken. Deze bar is, op een doos schroeven na, gemaakt van materialen die ik voorhanden had. Dat waterpas krijgen was nog wel een dingetje. De tegels in onze tuin liggen verre van waterpas.


Poste ik begin vorige maand deze foto's op IG met de tekst "Buitenbar | daar genieten we zo van. Daar beginnen we zo'n beetje de dag & eindigen we de dag!" Met mooi weer dan natuurlijk :)
De zoektocht naar barkrukken is gelukt. Drie leuke exemplaren in bezit. Eentje zie je hier al staan. Daarover later meer.

Fijne zondag!

~XG~

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie buitenbar. Zo leuk van gerecyclede materialen.
    En wat heb je het gezellig, zo met de mooie kopjes koffie erop, de siergrassen in pot en gezellig gedekt met placemat e.d. Krijg gewoon zin om op de barkruk te schuiven ;-).
    Veel plezier ervan gewenst. Dat gaat vast lukken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke plek om te eten lijkt me.

    BeantwoordenVerwijderen