vrijdag 30 juni 2017

Upcycling | Oude deur #3

Eigenlijk wil ik buiten aan de gang, beetje vegen & planten verzorgen. Ook in de Schuur staat nog wel iets te doen, die barkrukken weet je. Gelukkig hoef ik me binnen ook niet te vervelen. Huishouden bijvoorbeeld. De bovenverdieping weer eens aanpakken. Altijd lekker, frisse slaapkamers. Dat dacht ik een paar weken geleden ook, toen ging ik verven :)

Hoofdeind van ons bed is een oude deur. Die moest nog een laag. Niemand die het verschil ziet. Toch kan ik blij zijn met iets wat een ander niet ziet.

Hoe de deur in het begin was lees je in mijn blog van 15 januari 2015 Oude deur. Na de renovatie van onze badkamer en suite de de achterwand en de deur geverfd in de kleur mosgroen van Flexa. Zoals hieronder. Jullie zien vast wel dat een extra laagje geen kwaad kan.


Het verhaal van dit rode lampje lees je hier. Ben nog steeds blij met het lampje. Rood is niet echt mijn kleur, toch bewust gekozen om het zo te laten. 


De deur heeft een gat, waar ooit een klink zat. Wie wat bewaard heeft wat. Het sleutelplaatje van mijn meidenkast. De kast die op mijn kamer thuis stond en mee nam naar mijn eerste huisje. Helaas heeft de kast alle verhuizingen niet doorstaan :( Ik heb nog een paar onderdelen. De poten zijn inmiddels kaarsenstandaards. De deuren staan nog op zolder om daar ooit iets mee te doen. En zo blijven we bezig. 


Met alle goed bedoelde & fijne plannen in mijn hoofd zit ik heerlijk achter mijn laptop, te scrollen door foto's en heb ik zin om te bloggen. Dat dus! Fijn weekend.

~XG~

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk staat dat. Heb de oude blogpost ook nog even gelezen, wist het niet helemaal meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig hoofdeinde van jullie bed.
  Leuk om nog wat details van een kast te bewaren en te hergebruiken. Een mooie herinnering aan je kast.
  Zo hebben wij van oude kastdeuren een kapstok gemaakt en een wanddecoratie op de slaapkamer van zoonlief.
  Het lampje vind ik ook erg mooi! Leuk verhaal erbij.
  Fijne week toegewenst!
  Groet, Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen