vrijdag 2 juni 2017

Werkvan63 | Dienblad

Of tafeltje? Jij mag het zeggen. Paar seizoenen terug kochten we een dienblad op een onderstel. Handig voor bij de barbecue. Het dienblad zelf heeft het niet gehaald. Zal dit blad ook niet helemaal weersbestendig zijn. Een seizoen moet lukken ;) of twee.


Even zoeken naar hout. 't Liefst gebruikt. Naar de houthandel kan altijd. Zie ik dat blad daar staan. Dat is een plank van een houten rek. Ooit gekocht voor extra opbergruimte. Vond ik dat rek te diep, daardoor nam deze teveel vloerruimte in beslag. Dus... 


Even kijken hoe dat staat? Prima. Wel de maten iets aanpassen, een latje voor de afwerking & een likje verf. Zie hier hoe het geworden is. Mist een afwerklatje aan de achterkant. Die had ik helaas niet liggen tussen al het hout. Zo zie je er niks van :)


Zo en nu opfrissen en richting Zwolle. Een feestje daar. Ben ik wel van de feestjes, moet me er even (heel even hoor) toezetten, was ook graag thuis gebleven in onze tuin. Met man & een glaasje prik!

Geniet van het extra lange weekend!

~XG~

4 opmerkingen:

 1. Zo handig als je wat materiaal in de schuur hebt liggen. Is het klusje zo geklaard. Ik hoop dat je een leuk feestje had in ons mooie Zwolle.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was een leuk feestje. Dat was op de
   Agnietenberg. Wat een mooie omgeving. Centrum Zwolle is ook leuk. Kom er niet zo heel vaak. Groet Gerla

   Verwijderen
 2. Dat is een mooi tafeltje geworden! Leuk om dingen bij elkaar te zoeken en zo her te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi tafeltje! Fijn als er zo wat materialen voor handen zijn, hè?
  En wat een gezellig geheel zo. Genieten!
  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen