dinsdag 21 maart 2017

DIY | Kussens

De lente is begonnen. Heerlijk & mooi seizoen. De buitenboel een beetje ontgroenen & opknappen. Voor Saar (onze hond) is ieder stuk hout aantrekkelijk... het tuinmeubilair heeft er aan moeten geloven. Vandaar dat opknappen. Moet het weer wel lekker zijn om de tuin in te gaan. Laat ik me niet snel tegenhouden, gistermiddag dus wel. Een middag binnen met de lockmachine & oude kleren. "Everything deserves a second life!" Indirect toch aan de tuin werken, kussens maken voor de loungebank.


Gelukkig heb ik wel wat van de blauw/witte lappen stof bewaard tijdens mijn opruimwoede. Het motto tijdens het opruimen was "wat je niet meer hebt, daar hoef je niets meer mee". Daar houd ik me dan aan vast, toch een klein & kort baalmomentje. Met jeans, overhemden & de reststoffen ben ik aan de slag gegaan. Leftovers. Alhoewel, hierboven dat zijn ze echte leftovers. 


Drie kussens heb ik gemaakt. En wat ik zo superslim vind van mezelf, ik heb de sluiting van het overhemd, spijkerblouse & -jasje gebruikt als sluiting voor het kussen. Ik houd er namelijk niet van als hoezen niet uitgewassen kunnen worden. Een rits inzetten kan ik wel, toch vind ik dat niet zo'n fijne klus. De kussens zitten nu in de wasmachine. Morgen meer. Of overmorgen. Of....

Fijne avond!

~XG~

2 opmerkingen:

  1. Superorigineel gedaan Gerla. Zag de stofjes op Instagram al voorbijkomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw ... wat een leuke kussens. Deze zouden op onze tuinbank ook zeker niet misstaan. Love it!
    Ilse (by-ik.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen