dinsdag 14 februari 2017

Shopvan63 | Valentijn

De dag dat geliefden elkaar extra aandacht geven. Anoniem of niet. Het liefst met bloemen, kaartjes of cadeautjes. Dat is commercieel gezien leuk. Flauw, altijd fijn om extra aandacht te krijgen & te geven. In 2013 stond ik met mijn 'winkeltje' op Villa Verkoop Valentijn. Een gezellig initiatief voor een goed doel. Zelfs de villa was te koop. Daarvoor bedacht ik onderstaand stelletje. Dit is het enige (lees: laatste) setje en inmiddels priv├ę bezit haha.


Het verliefde stelletje is geïnspireerd op het gezinnetje Jozef & Maria met kindje Jezus. Die maakte ik speciaal voor de Kerst. Ruim 4 jaar geleden alweer. Van oud hout uit de tuin.


Ik heb vele gezinnetjes mogen verkopen. Niet alleen als Jozef & Maria met kindje Jezus. Ook als kraamcadeautje voor een eerst geborene. Later in tijd maakte ik het een bruidspaartje. Een grappig cadeautje voor een verloving, bij ondertrouw of om het geven van de welbekende enveloppe "op de grote dag zelf" leuker te maken. Ik blijf ze schattig vinden. Misschien neem ik ze wel weer op in de collectie van 63. Wat vinden jullie?


Ik wens je een hele fijne Valentijnsdag. Een dag vol liefde. Laat het wat dat betreft altijd & overal Valentijn zijn, kunnen we best gebruiken!

~XG~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten