maandag 21 november 2016

Wintermarkt IJhorst 2016

De tweede editie van de Wintermarkt heeft afgelopen weekend plaatsgevonden. De standhouders van de Wintermarkt IJhorst vorig jaar waren zo enthousiast dat ze ook dit jaar graag een plekje wilden. En drie andere dus nieuwe standhouders erbij. Dit jaar stond ik zelf buiten in de wagenschuur. Een idee van een van de standhouders was om dat erbij te betrekken. Zo geschiede.

Volgend jaar proberen om binnen & buiten meer met elkaar te verbinden. Speelt hier het weer ook een grote rol. Dat heeft niemand in de hand. Gelukkig maar ;)


Het weer is & blijft altijd een spannend ding. Was het binnen heerlijk droog & warm, buiten was het nat & koud. Toch kwam het zonnetje even door. Word je meteen getrakteerd op een mooie lucht met een waanzinnig contrast. Vuurkorf erbij, geeft niet alleen een extra sfeertje, ook een beetje warmte.

Doordat ik buiten stond heb ik van binnen & van de deelnemers daar geen foto's. Druk met "knieperties", gezellige klets en eigen stand. Echt heel erg jammer! Het zag er binnen ook ontzettend gezellig uit. Volgend jaar herkansing :) Ben je niet geweest? Geldt die herkansing ook voor jou. En wel op 25 november 2017!


De "knieperties" gingen als warme broodjes haha. We konden er niet tegen bakken. En dan had ik toch wel een hele echte Bakker bij mij staan. De hele dag heeft ze staan bakken de lieve schat. Ondertussen beetje bijgekletst. We kennen elkaar al vanaf de kleuterschool. Ze heeft al toegezegd dat ze er volgend jaar weer bij wil zijn. Dus voor de "kniepertie" fans, noteer alvast de 4e zaterdag van november in 2017.

Het bezoekersaantal was lager dan vorig jaar. Te laat & te weinig bekendheid aangegeven aan de Wintermarkt? Sinterklaasintocht in de buurt? Zeg het maar... Achteraf zijn er altijd dingen die beter kunnen. Die staan inmiddels op de lijst & pakken we zeker op.

Nu op de maandag tijdens mijn andere werk *ahum* even bijkomen & nagenieten van een druk & gezellig weekend! Fijne week.

~XG~

1 opmerking:

  1. Oh ziet er heel mooi uit. Jammer genoeg kon ik niet komen. Volgend jaar gelukkig weer een kans.

    BeantwoordenVerwijderen