woensdag 24 augustus 2016

De Inmenning

Ook in de vakantie werd er gewerkt door 63. Op locatie, niet verkeerd! Heerlijk zelfs. Zie mijn album Vakantiewerk op Facebook. Ook op Instagram heb ik een foto's gedeeld, #63oplocatie

Sinds het begin van deze eeuw is onze familieboerderij vakantieboerderij De Inmenning. Een heerlijke plek om je vakantie te vieren. Voor ons is deze plek letterlijk & figuurlijk thuiskomen. Mijn vader en mijn zus & ik zijn hier geboren. Na al die jaren van verhuur en familieweekenden ziet het er allemaal nog prachtig uit. Ondanks dat is het tijd om de boel eens te lekker te veranderen & op te frissen. Het mooie vind ik dat de basiskleuren hetzelfde blijven. Dit betekent dat mijn moeder destijds een goede keus heeft gemaakt. Begin deze maand, tijdens onze vakantie daar, hebben Mees en ik een start gemaakt. Twee slaapkamers hebben we aangepakt. De rest zal volgen ;) Onderstaand het resultaat van De Vossenkamer.


Wat ik persoonlijk prettig vind, al ben ik er maar één dag & nacht, dat ik mijn spullen kwijt kan. Naast de twee nachtkastjes was die mogelijkheid er niet. Hup naar de kringloop & dan ook nog scoren wat je wenst! Het kastje is geverfd in de kleur van de muur (slipper satin van Farrow & Ball). 


Gelukkig bewaard mijn moeder veel. De zolder is een kringloop op zich. Tot ergernis van een ander familielid haha. Het gordijn, welke nu als hoofdeind dient, was ons gordijn toen we nog in Utrecht woonden. Daar wonen we al ruim 20 jaar niet meer. Mooie vossenkleur toch? 


In plaats van een kast of kledingrek op deze kamer is er gekozen voor een gordijnroede met kledinghangers onder de gebinten. Op deze manier is er meer loopruimte gecreëerd. 

Binnenkort deel ik hier ook het eindresultaat van de andere kamer. Ook die is geworden zoals gewenst. 

~XG~

2 opmerkingen:

  1. Mooi hoor. En zo'n plek, wat heerlijk dat het op deze manier toch in de familie blijft/kan blijven. Ben benieuwd naar de andere kamer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is echt een fijne plek om samen te komen. Hopen dat we er nog lang van mogen & kunnen genieten. 'k Ga zo beginnen aan mijn blog over de andere kamer. Of die meteen online komt ;) Fijne avond. Of alvast een goed begin van de nieuwe week! Groet Gerla

      Verwijderen