vrijdag 6 mei 2016

Werk van 63 #3

Ja hallo ik ben er nog hoor ;)

De maand maart stond in teken van de schuur. Althans dat was de planning. Nou dat is niet helemaal gelukt. In de maand april, die ook al weer om is, is het niet gelukt. En ik kan je nu al vertellen dat het in de maand mei ook niet gaat lukken.

'k Heb niet stilgezeten. Inmiddels al heel veel opgeruimd. Weggegeven, marktplaats, kringloop en naar de stort. Veel twijfelgevallen hoor. Overal kan of wil ik nog wel wat mee. Schiet dan niet echt op dat opruimen. Totdat mijn man zei: "Als het weg is, dan hoef je er niets meer mee." Haha... nou dat is!

Met een paar meubels heb ik al iets gedaan. Dat ga ik ongetwijfeld wel delen hier ;)


Rond & om de schuur is het een stuk opgeruimder. De kliko's zijn uit het zicht. Het hout van ooit het kleine houthok achter in de tuin werd een plantenbak voor voor. Dat stond super gezellig en gaf extra privacy. Inmiddels is datzelfde hout een kliko ombouw. Gebaseerd op de plantenbak.

Everything hé.... Word er gewoon vrolijk van!

Als je aan het opruimen bent kom je de leukste dingen tegen. Onze jongens waren denk ik een jaartje of 10. Dat is dan ook 10 jaar geleden. Wie wat bewaard...


Wat het "feestje van 63" betreft. Die blijft staan. Stel ik dat wel uit, tot na de zomer van 2016. Ik heb besloten om een "time-out" te nemen tot eind augustus. Ben even met & voor mezelf aan de slag!

Geniet van deze zomerse dagen!

~XG~

2 opmerkingen:

  1. Mooi, die planken. Leuk om weer even te zien, denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel grappig. Zie ze nog staan de knulletjes...

      Verwijderen