maandag 11 januari 2016

Werk van 63

Zoals je weet heeft onze badkamer ensuite een metamorfose ondergaan. Een finale blog komt nog, eerst betere foto's maken ;). Hoe het was lees je hier & de tussenstand lees je hier. Afgelopen zomer zijn we begonnen en dan nu eindelijk helemaal klaar. Dat is het voordeel (of is het nadeel ;)) van twee badkamers hebben. Inclusief verven & styling. Denk dan met name aan een handdoekenrek. Die zijn er natuurlijk in allerlei soorten & maten maar net niet wat ik zocht.

Dus.... maak ik 'm zelf!


Bewust gekozen voor een hoge achterkant. Behoud van de muur ;) Ik vind het effect erg goed zo. Heb je interesse? Op www.schuurvan63.nl vind je meer informatie. 


Op het rek komen foto's te staan met als thema water. Scheelt heel wat gaten boren. Een fotootje heb ik al gevonden. Dat kleintje in dat teiltje dat ben ik. Van onze kids heb ik er inmiddels een paar geselecteerd. Moet nog een definitieve keuze maken. Ook over het formaat van de foto's moet ik nog even nadenken.


Een closethouder komt er niet. Voorlopig niet. Vind ik storende dingen aan de muur. Dus die rollen staan in mijn mooie geweven opbergmand van jeans op het planchet. Werkt prima!

~XG~

2 opmerkingen: