woensdag 4 november 2015

Slinger van papier

Even geleden gestart met het maken van een diy kerstslinger. Doel was om dit als extra cadeautje te geven aan mijn "swapmaatje". Helaas is dit even blijven liggen. Chaos, druk, zeg het maar. De energie was even verdwenen. Gaat nu een stuk beter.

Dit is gewoon een heel eenvoudig te maken slinger. Knippen & plakken. We hebben allemaal de kleuterschool gedaan toch? Dus...


Wat heb je nodig? Schaar, lijm, potlood of pen en een oud tijdschrift. Oude kerstkaarten kan natuurlijk ook. Of ander leuk papier. Behang kan ook. Last but not least een sjabloon. Althans... uit de hand tekenen kan natuurlijk ook ;) Vouw het papier dubbel. Zorg dat de bovenkant van het sjabloon aan elkaar vast blijft zitten. Lijm de sjablonen op elkaar met het touwtje ertussen. Simple as that. Owja... ik teken meestal op de achterkant, dan zie je die lelijke potloodlijntjes niet als je wat minder netjes knipt.Al eerder maakte ik op deze manier een slinger van +++ & voor de woensdag maakte ik speciaal de slinger hoera•woensdag.


Geef je de slinger cadeau? Plak hetzelfde sjabloon op een enveloppe. Touwtje erom. Klaar.
En heerlijk relaxed dat knippen & plakken :)

~XG~

3 opmerkingen:

 1. Mooi.
  Slingers zijn altijd leuk om hier en daar op te hangen.
  Deze is ook leuk om te versturen als 'kerst'kaart.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. GM Alet, dank voor de leuke tip. Dat is inderdaad een heel leuk kerstkaartje. Fijne dag!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen