woensdag 8 april 2015

Woensdag

Zo raar, ben je zo ongeveer de hele dag om & rond de Schuur bezig geweest, gebeurt er binnen niets! Hallo kabouters. Wat geeft het, een heerlijke dag was het. Vol energie stort ik mij binnenshuis op wat huishoudelijke klussen. Alleen het hoognodige hoor, wat echt niet kan wachten tot morgen ;)

Vandaag verder met waar ik voor de Pasen aan begonnen was. Opruimen & ordenen van de Schuur. Ik wil zo graag een betonvloertje. Het begin is er. Lees mijn blog van Mijn Werplaats. Ook mijn voorraad woonaccessoires & meubels mogen voor leuke prijzen weg. Houd mijn FB & IG in de gaten voor de acties. Vandaag waren de krukjes aan de beurt. En ze gaan, alledrie. Het mooie van buiten bezig zijn met dit voorjaarsweer dan, is dat je veel aanspraak hebt. Een gezellige koffiebreak met dito buurdames. Altijd leuk. Het leek wel Open Schuur. Ondertussen met een autootje vol naar de stort & bijhorende kringloop gereden & bijna leeg terug. Er lag een te leuk krukje daar, in de bak van het oud ijzer. Niemand in de buurt aan wie ik het kon vragen. Dacht dus "word vanzelf teruggefloten als het niet mag". Beter dat, dan thuiskomen met dat krukje in gedachte en een beetje spijt. En niet vergeten, ook een paar kinderen blij gemaakt met speelgoed & rolschaatsen van onze kids. Dat laatste via de weggeefhoek op FB. Zo heerlijk!


Niet zo heel bijzonder bovenstaande foto. Als ik een foto zou hebben van before, dan wel :) In ieder geval is veel schoon. Nu lekker voorjaar klaar maken. Dan wordt dit vanzelf een before foto haha. Ik heb wat idee├źn in mijn hoofd. Komt wel. Alles op zijn tijd. Schrijf ik dat? Ja, dat schrijf ik.


Zo'n dag als vandaag moet je goed afsluiten. Da's niet zo lastig. Een glaasje wijn aan de picknicktafel in de laatste zonnestralen. Met een lieve & leuke vriendin, die heel fijn lekker dichtbij woont. En zowaar, gebeurt iets minder vaak, met onze Jeroenen. Ja, wij hebben allebei een Jeroen :)

Zo. En nu met een voldaan gevoel mijn bed in. Nog mooi op tijd. Welterusten!

~XG~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten