dinsdag 21 april 2015

Tuin van 63

De gezelligheid is uit onze tuin :( Het gaat mij behoorlijk aan het hart dat twee van de drie bomen het veld moesten ruimen. Zwak & misselijk waren ze. Daarbij groeiden ze aan weerskanten bij de buren de tuin in. Voor je het weet belt mr. Frank Visser bij je aan haha.

Vorige week maandag een start gemaakt om de bomen te toppen. In het begin is het leuk. Maar dan.... Pfff wat een klus! Gezellig & goede hulp maakt licht werk ;) Nu is het wachten op de echte tuinman. De tuinman die ons komt helpen om de dikke stammen & wortels te verwijderen. Als die weg zijn gaan we definitieve plannen maken. Tuurlijk hebben wel idee├źn. Echt een hele grote verandering zal het niet zijn. Behalve de ruimte en het vele (zon)licht.

Bovenstaande schreef ik ergens in juni vorig jaar. Het blog heb ik nooit geplaatst. Ik denk dat dat kwam omdat ik op zoek was naar foto's van hoe het was... nog steeds niet gevonden. Daarbij ben ik toch meer een realtime blogger.


Het was een enorme puinhoop. Afgelopen winter was het dan zeer ongezellig in de tuin. Je zit er dan wel niet in, maar je kijkt er wel naar. En nu? Een stuk beter in vergelijking met de foto's. Ik mis de bomen wel. Dat gaf toch een stukje privacy en heel veel gezelligheid. We gaan er weer iets leuks van maken. De betontegels zijn inmiddels schoon, een extra schuttinkje is geplaatst. Paar vaste planten gekocht. Inmiddels begonnen met het restylen van onderstaande tuinmeubels. De tafel en de bank. Die vind ik namelijk nog steeds erg mooi qua model. Dat bankje heb ik zelf gemaakt begin 2009. Wegdoen kan altijd nog. Daarbij zijn ze nog in prima staat. En ik vind dat erg leuk om te doen!


Het zwarte bankje is inmiddels verstevigd en heeft een licht blauw/grijze kleur. De bedoeling is dat morgen aan het eind van de dag de tafel weer op zijn plek staat. Misschien een paar nieuwe stoelen erbij. Niet omdat het nodig is, meer omdat we (lees: ik) dat wel heel graag willen. Wanneer? Ach... eerst deze maar eens schoonmaken. Dan genieten & rustig ori├źnteren.

~XG~

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dank je wel Els. Het eindresultaat laat op zich wachten. De tafel is nu licht blauw/grijs. Het tafelblad is mislukt ;) Ik had zo'n leuk idee haha. Als de tuinset helemaal naar mijn zin in publiceer ik alles in een keer. Ook de mislukking ;) Fijne avond. Groet Gerla

      PS: sorry voor mijn late reactie

      Verwijderen