zaterdag 7 maart 2015

Behangen?

Echt niet verwacht dat we in woonkamer een muur zouden behangen. Al zou ik zelf het idee hebben gehad, denk niet dat ik goedkeuring zou krijgen van mijn wederhelft. De werkelijkheid was anders...

Na een leuke avond met vriendin Angelique van Green Originals hebben we een plan gemaakt. Wens is meer samenhang in huis. Door de diverse stijlen die we hadden was het eigenlijk een zooitje. Het was het gewoon net niet. Alles moet strakker. Zie ook mijn blog van 19 oktober Minimorfose.

moodboard
aan de slag
Een paar jaar terug kocht ik een paar kussens bij Green Originals. Nog steeds zijn ze mijn favoriet. Die kussens zijn voor mij het uitgangspunt geweest van het kleurenpallet.

Verschillende behangetjes bekeken. In eerste instantie op internet. Dat moet je dus niet doen. Althans niet als enige. Het behang welke we hadden uitgezocht van een plaatje die was het dus echt niet. Behangboeken gehaald. Uitzoeken. Bij dag- en avondlicht bekijken. Nachtje nadenken. Aan de slag. Wat zeggen ze ook al weer? "Kun je samen behangen? Dan heb je een goede relatie".

Zo blij dat we "lef" hebben getoond. En wat dan nog. Met dat vliesbehang is een muur zo weer anders ;)

before
Vooruit, ook een foto van before. Was ook niet onaardig, toch miste ik daar wat. De basis is nu zo goed als af. De wens is toch ooit een nieuwe bank. En een kleed. Zo blijf je bezig. Als dat de grootste wensen zijn, ben je toch wel erg gelukkig, niet dan :)

~XG~

2 opmerkingen:

  1. Hiii wat ruig geworden zeg!! En ja en die "The Never Ending Story" is heeel herkenbaar..:-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Nicole. Ja klopt, van het een kom je vanzelf in het ander :) Jij bent ook heerlijk bezig lees ik. Lekker afwisselend ook.

      Verwijderen