zaterdag 28 februari 2015

Dagje Zwolle

Afgelopen week genoten van een vakantie. Gewoon thuis. Heerlijk. Een week zonder kantoor & klok :)

Donderdag met vriendin Ingrid op stap geweest. Doen we vaker & altijd gezellig. Heerlijk kletsen en dezelfde interesses. We kozen deze dag voor Zwolle. Omdat dat voor ons een redelijk onbekende stad is & omdat Marieke Rusticus daar haar pop-up store THUIS is gestart. We kennen Marieke niet hoor. Althans niet persoonlijk, wij zijn volgers van haar op Instagram.


Haar winkel is super gestyled. Het mooie van haar pop-upstore THUIS is dat daar vele producten die mijn aanspreken daar bij elkaar komen. Wij vertelden haar dat we een dag in Zwolle waren. Meteen kwamen de tips van Marieke. Zo leuk. En het toeval wil dat Alet ook in de winkel is. Alet kennen we ook niet, maar Stoer Metaal wel. Haha... zo grappig. 


Heerlijk geluncht bij Het Vliegerhuys. Leuke lampekapjes op straat gespot. Beetje een te donkere dag om ze beter te fotogarferen. Waanzinnige boekhandel & meer Waanders in de Broeren. Het bezichtigen meer dan waard. En ook een tip van Marieke, de winkel La Ropa. Geen foto dus maar even zo. Mooie winkel met dito spullen. Mode & Woonaccessoires.

Een heerlijke dag. Vergeet ik nog te vertellen, dat we via Kampen naar Zwolle zijn gereden. Op marktplaats een klepbank gezien die ik graag even in het echt wilde zien. Of om hem uit mijn hoofd te zetten of misschien wel kopen. Dat laatste dus :) Blij als een klein kind. Dat wilde ik al enige tijd. Een klepbank bij onze tafel. Gisteren "even" heen & weer gereden om hem in te laden.

Geniet van deze zaterdag. Eind van deze middag komen twee van drie kids terug van vakantie. Een weekje weg met ouders van vrienden. Dus.. even ruimte maken in de wasmand. Kunnen ze die weer vullen. Ach inmiddels energie voor tien. Ik kan er weer tegen zeg maar.

~XG~

PS: Ben jij een Instagrammer? Volg dan @mariekerusticusstyling en @stoermetaal. Uiteraard mag je mij ook volgen @schuurvan63 :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten