vrijdag 24 oktober 2014

Postsorteerkastje

Behoorlijk gebuffeld de afgelopen dagen. Op kantoor, thuis & in de schuur. Dacht ik de verkoudheid onder controle te hebben, voelde ik mij aan het begin deze week heel even maar behoorlijk beroerd. Heerst zeggen ze, niet ernstig. Voel wel mijn hele lijf. Meestal lopen hier doordeweekse dagen gewoon over in de weekenden en andersom. Nu ook, hetzij iets bewuster ;)

Straks naar de verjaardag van mijn leuke, lieve & gezellige vriendin. En dat leuke, lieve & gezellige zie je terug in haar bedrijf. Picknick van Lonneke. Neem eens een kijkje op haar site. Van haar kreeg ik onderstaande opdracht. Dit leuke kastje (lichtelijk maar gezond jaloers) heeft ze gekocht via Marktplaats. Graag mooi wit & een nieuw achterkantje.

soms moet je krabben in plaats van schuren ;)
Zonder in te leveren op het eindresultaat wilde ik het kastje wel heel graag vandaag meenemen. Dat gaat lukken. Geen mogelijkheid om het kastje hier ergens op te hangen. Die komt vast & zeker in mijn collage Bij de klant van 63.

 
 

En dat schattige hertje? Dat is het verjaardagscadeautje. Op naar de zelfgebakken appeltaart. Even in de relaxstand. Na de verjaardag rijd ik een uurtje door naar het oosten. Daar mag ik onze jongste halen van een logeerpartij. Heerlijk, het gezin weer compleet. Lees: gedaan met de rust ;)

Fijne dagen. Vergeet de klok niet. Lekker een uur langer genieten!

~XG~

2 opmerkingen:

  1. Wat een te gek kastje!!! Helemaal verliefd!!! En ook op je hert, ik heb nu een soortgenoot van hem besteld ;-) Fijn weekend en geniet van de taart! Liefs Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sommige opdrachten zou ik wel willen houden :) ik zag al andere hertjes voorbij komen. Die van House Doctor? Ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen