dinsdag 5 augustus 2014

La Petite Bastie

Onze twee zonen wisselen elkaar af. De oudste vliegt vandaag naar huis & de jongste komt eind van de middag aan. Soms loopt het eenmaal anders dan verwacht & gewenst. Nu Mees van t ene naar t andere vliegveld reist zit ik bij het heerlijke huis La Petite Bastie waar we twee weken mogen vertoeven. Zolang onze Schone Slaapster niet in het zicht is kan & mag ik ongegeneerd achter een 'schermpje' zitten :)


Heerlijk moodboard zo. Dit zijn de kleuren waar ik van houd. Groen & blauw met naturel tinten. Dit heeft absoluut invloed op de kleur van de tuinmeubels thuis straks. Het vaasje & het dienblad zijn vondsten op de 'vide greniers' in het ontzettende mooie dorpje Seillans. Kijk. Dat noem ik de souvenirs :) Ik had nog wel veel meer me willen nemen. Misschien ooit... met een busje van 63 :)


Eėn van de prachtige deuren in het zoals ik al eerder zei o zo mooie dorpje Seillans. Wat geeft mij dit inspiratie voor de grootste wens van mijn lijst. Zelf een huisje (ver)bouwen. Ik weet nu al in grote lijnen wat ik wel en wat ik niet wil :)

Nu deze dag doorkomen. Een leuke DIY in gedachte voor Sophie en mij. Of ik alle materialen bij de hand heb? Lekker leesboek, spelletjes & het zwembad geven de afleiding deze dag. Leest veel ernstiger dan dat het is. Vind het gewoon even spannend totdat ik een berichtje vanuit NL heb ontvangen dat de reis goed verlopen is.
~XG~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten