woensdag 9 juli 2014

Zomersbankje

In de achtertuin hebben wij geen avondzon. Vaak zitten we aan het eind van de middag bij de voordeur. Mijn grote wens was om daar een bankje te hebben. Nu dat bankje is er eindelijk. Uiteraard zelfgemaakt & helemaal op maat. Soms verbaas ik mezelf ;) We hebben er al vele malen gezeten. Ook 's morgens vroeg, met zomerse temperaturen is het een heerlijke stek.Op FB plaatste ik bovenstaande foto met de vraag in welke kleur ik het bankje zou kunnen beitsen. Voor het behoud van het bankje is dat wel nodig. De meesten van jullie vonden dat het bankje zo moest blijven. Leuk, jullie reacties, dank je wel. En ik volg jullie advies op. Zo natuurlijk mogelijk beitsen. Met een licht vleugje van kleur. Welke? Denk ik nog even over na. En dat kan, het weer laat het nu toch niet toe om te verven.


meten = weten
luikje voor de buitenkraan

Nu nog drie objecten wegwerken. De kliko's. Wat zijn dat toch stomme sta-in-de-weg dingen! Ik heb al wel een idee. De kliko's staan nu vlakbij mijn Schuur. Ik wil er een soort werkbank cq kast omheen bouwen. Of dat haalbaar is en of het daadwerkelijk gaat gebeuren. Eerst maar eens tekenen. Ik sta zeker open voor suggesties. Dus kom maar op ;)


~XG~

2 opmerkingen:

  1. Prachtige bank! Ik heb er ook 1 en al zoveel plezier van gehad. Geniet ze! Leuke blog heb je, gr.Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Pauline. Jij hebt een fantastische tuin! Heerlijk met al die leuke verschillende hoekjes. Ik heb net een stuk van je blog gelezen. Leuk!

      Verwijderen