woensdag 25 juni 2014

Kruk of krat?

Tot nu toe deze maand, die al bijna voorbij is, druk geweest met feestjes. Vrijgezel(lig)uitje, examenfeestje, een prachtig fris bruidspaar & nog een prachtig bruidspaar maar dan met iets meer ervaring op dit gebied. Alles even mooi & gezellig. Daarnaast hielden mij de dagelijkse beslommeringen behoorlijk bezig. En voetbal uiteraard! 

De Schuur staat deze maand op een laag pitje. Voor mijn doen dan :)Toch een woensdag gevonden om mijn handen eens te laten maken wat al enige tijd in mijn hoofd zat. Van een van de pallets, zonder deze helemaal te slopen, een krat te maken. Een krat, een kruk of bijzetter. Multi functioneel. Geïnspireerd door het fruitkistje dat ik ooit van mijn moeder kreeg. Hier houd ik van. Lekker robuust. Nu nog zonder wielen en zonder letters. Ik zie wel of ik dat nog doe. Uiteraard komen deze ook in mijn winkeltje.Het zijn er twee geworden. En er staat nog zo'n pallet bij de Schuur. Dus... 
Hiermee ook aan de wens van mijn huisgenoten voldaan om die "troep" bij de Schuur (lees: voordeur) op te ruimen. Na vandaag in ieder geval één pallet minder, de rest komt wel.

Nu nagenieten van deze productieve dag en jullie laten weten dat ik weer iets gepost heb.
Met een kop koffie in het zicht wens ik jullie een fijne avond!


~XG~ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten