zondag 4 mei 2014

Picknicktime

Voorjaar. Het seizoen van de picknick is begonnen! Wat is er fijner om na een flinke wandeling neer te vlijen op een beschutte plek in het bos. Gezellig picknicken met de mensen die je liefhebt. Een balletje trappen of relaxed liggen & kletsen op een kleedje.


2002 - De Bilt Houdringe

Nou ik weet het sinds vandaag. Neervlijen op een beschutte plek in het bos waar een picknick voor je klaarstaat. Niet zomaar een picknick. Aangekleed met kussens, kleedjes & gezellige vogeltjes. Hartige sandwiches & Engelse appeltaart. Koffie met warme melk & verse thee. Heerlijk jus d'orange & fris water. Laat je picknickmand maar thuis.

Vandaag mijn grote Mees verrast met een Picknick van Lonneke. Klik op de link voor alle informatie. Een mooie start van het picknickseizoen.Na de picknick mag en kun je de wandeling gewoon voort zetten. Wat een lekkere luxe is dat. Even heel raar, je hoeft namelijk niets op te ruimen. Je verlaat de heerlijke stek met een dito gevoel. Ook Mees is heel erg enthousiast. Tijdens de wandeling terug hebben we in onze gedachten al met vele mensen gepicknickt. Dus Picknick van Lonneke, ons zie je zeker terug!
~XG~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten