woensdag 30 april 2014

April

Vandaag geen vlag. Vandaag geen oranje. Vanaf dit jaar geen "feestdag" meer op 30 april. Gewoon een doordeweekse dag. Een woensdag, dat dan weer wel ;) • Na het voorbereiden van de Workshop Memohout was dit wel een heerlijke afsluiter. In de zon, met een glaasje & een voldaan gevoel.
 • Teamborrel & etentje met collega's te Amersfoort. Gezellig avondje. Het is toch goed vertoeven in deze mooie stad.
 • De Paasdagen waren super relaxed. Wel een cadeautje hoor, die extra lange weekenden.
 • Natuurlijk onze eerste Koningsdag. Voor deze dag kwam bij mij het idee om de welbekende huisjes te voorzien van een vlaggenstok. Over het algemeen vind ik mijn eigen idee├źn leuk. Als dat dan bevestigd wordt door enthousiaste reacties. Tja...

Laat mei maar komen. Deze begint morgen. Op een donderdag. In geen enkel jaar, ook niet in een schrikkeljaar, begint een andere maand op dezelfde dag van de week als de maand mei. Daarbij begint de maand januari van het jaar daarop op dezelfde dag waarop de maand mei begon. Snap jij het nog?

~XG~

2 opmerkingen:

 1. Nee ik snap er niks van!!!!

  Heb je veel huisjes verkocht Ger?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geeft niks Lon, ik leg het wel een keertje uit. Ja, wel wat huisjes verkocht. Ook nog in voorraad. Voor de maand juni, als iedereen positief bericht heeft ontvangen na de examenstress :)

  BeantwoordenVerwijderen