woensdag 15 januari 2014

Bij Lonneke

Zoals ik eind van deze morgen al schreef in mijn blog Werk van 63 heb ik vanmiddag vrijaf genomen. Klinkt stoer hé? Een middagje even iets leuks & iets nieuws doen!

Even geleden las ik op FB een ontzettend leuk initiatief van een goede vriendin. Ik was meteen enthousiast. Dat wil ik wel. Vanmiddag met vriendin Ingrid richting Amersfoort. Ondanks de regen hebben we eerst die wandeling gemaakt. Goed bijkletsmoment. Om half 3 werden we bij Lonneke verwacht. Na een gastvrij ontvangst de mooi gedekte tafel bewonderd. Een High Tea for two. Een try out. Gewoon aan de eettafel. Nou ja, noem dat maar gewoon?...Het was heel verrassend. Niet alleen voor Ingrid, ook voor mij :) Dat Lon sfeer kan brengen in iedere omgeving wist ik eigenlijk wel. Het lukt haar iedere keer weer. Zo ook vanmiddag. Zo'n gezellige zonnige eetkamer. Zelfs op een dag zoals vandaag.En alles was zo lekker! Alle gerechten waren zelf & vers gemaakt. Hartig & zoet. Ik zeg laat je ook verrassen. Mijn enthousiasme is alleen maar groter geworden. Like haar FB-pagina. Volg haar op Pinterest. Dan blijf je op de hoogte van haar activiteiten. Hieronder de links naar haar pagina's.

Lon, de thuiskok
Picknick van Lonneke
Fijn dat Lonneke vandaag kookt dan hoef jij dat niet te doen

Dit is wat ik zo leuk vind. Daarom deel ik dit graag. Met jullie. Wij gingen vol energie naar huis. Vandaag was het een high tea, de volgende keer een picknick? Wie weet. In ieder geval komt er een volgende keer. Da's zeker!


~XG~

2 opmerkingen: