woensdag 3 april 2013

Scrabble

Het blijft koud. Ik wil warmte. Ja ja, ik weet het, dat wil iedereen. Hierover gaat het dan ook niet. Mijn auto mocht vandaag naar de garage daardoor een vroege start van deze dag. De meeste tijd heb ik goed & leuk benut. Goed, omdat ik vanaf de garage naar huis ben gelopen. Is dat echt geen prestatie, gewoon een lekkere sportieve actie. En leuk omdat ik vanmorgen een vervolg heb gegeven aan een krukje van pallethout. Tijdje geleden had ik hiervoor het hout al op maat gezaagd. Dit krukje heeft een heel grappig detail. Vind ik. En het krukje is af. Yes! Nu nog schuren en ik denk ook aan verven dus... wacht ik met het plaatsen van foto's tot na de finishing touch. Later meer.

Als ik in mijn Schuur bezig ben gaan mijn gedachten altijd van het een naar het ander. En dan vaak ook nog eens terug. Dan is het best druk in mijn hoofd. Dan zie ik materialen liggen. Materialen die een eerder leven hebben gehad. Wat kan ik er van maken? Wat is leuk? Welke kleuren? En toen... zag ik mijn potje met magneten staan.


Tijdje geleden zag ik op internet onderzetters gemaakt van scrabble lettertjes. Heel grappig bedacht. Vanmiddag heb ik een aantal magneten gemaakt van de lettertjes. OP voor de boodschappenlijstjes. WE hebben een feestje. HI voor een uitnodiging. TO DO. Tja waar is dat voor? En IK. Bedacht voor een fotootje. En dat voor 5 punten! Ik wilde alleen maar twee letter woorden. 


Eenvoudig & leuk om zelf te maken. Ze staan straks ook in mijn webwinkeltje

Voor Sophie heb ik drie magneten gemaakt. SO, PH en IE. Staat erg leuk op haar gerestylde magneetbord. Het saaie grijze metallic magneetbord heb ik voorzien van een ander jasje. Een jasje van behang. 't Was een probeersel. Gewoon met behanglijm. Goed gelukt & het resultaat mag er zijn! En geheel niet onbelangrijk, dochter superblij.Wederom een Waardevolle Woensdag. Deze sluit ik af met een Wijntje. 
Welterusten voor nu. En voor morgen een fijne voorzetting van de WerkWeek.

~XG~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten