zondag 11 juni 2017

Alledag | Loppis #2

Twee jaar geleden organiseerde ik een Loppis. Dat bericht deelde ik vrijdag op FB. Foutje, het is gewoon al drie jaar geleden!! Haha.

Komende weken organiseer ik wederom een Loppis. Ik heb er zin in!! Die gezelligheid die dan langs komt. Toch die Open Schuur weer eens plannen. Open Schuur is alleen in het teken van Schuur van 63. Dat was zo leuk om te doen. Dat ís leuk om te doen. Dus!

Tijdens de Loppis verkoop ik van alles & nog iets. Producten uit ons huis, van zolder, de laatste artikelen uit de shop & uit de schuur. Voor kleine, leuke, gewone, gezellige, ronde & geen (lees gratis) prijzen.

Hieronder een greep uit de "collectie". Een hele kleine greep dan!



Er komt nog meer bij. Denk aan heerlijke boeken voor de zomervakantie, kleding, gehaakte manden, kleine vaasjes. Eigenlijk te veel om op te noemen. Kom gewoon heerlijk struinen. Misschien zit er iets voor je bij. Zit er niets voor je bij? Dan is er altijd nog de "slappe klets". 

Noteer het vast. Woensdag 14 & 21 juni van 9.30 - 12.00 & 13.30 - 16.00 uur. Vrijdag 16 juni de hele dag, van 9.30 tot 16.00 uur. Gemini 63 te Soesterberg.

~XG~

1 opmerking:

  1. Leuk! Succes en vooral veel plezier en gezelligheid gewenst bij de verkoop.
    Groet, Ilse (by-ik.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen