woensdag 14 september 2016

Strijkplank

Mijn tante stuurde even (lees: heel lang) geleden een berichtje of ik belangstelling had voor een oude strijkplank? Een oude strijkplank. Wat kan ik daarmee? Eigenlijk wilde ik minder spullen. Vooral minder spullen waar ik wat mee 'moet'. Geeft zo'n drukte in mijn hoofd. Toch zei ik ja. Tijdens een opruimsessie kwam ik 'm weer tegen. Van zolder naar beneden in de Schuur. Daar staat ie nu. Niet in de weg, want hij staat ingeklapt. Da's het voordeel van een strijkplank ;)


Door de warmte kan ik toch niet zo goed slapen dus even surfen op het net. Met deze temperaturen kun je dat natuurlijk beter op het water doen. Via Pinterest kwam ik op de site www.zimmo.be daar heb ik onderstaande foto's vandaan gehaald. Een erg leuke site. Ik ga nog wel een keertje terug.


Paar plaatjes uitgezocht die mij wel aanspreken. Dus... de strijkplank blijft & ik ga eens aan de slag. Voor mezelf of toch voor de verkoop? Niet direct, eerst andere projecten uitvoeren die op de planning staan. Vaak geeft dat extra energie dus misschien wel tussendoor ;) Heb jij een idee? Laat het mij dan weten. Vind ik leuk!

~XG~

2 opmerkingen:

  1. Direct zo geen ander idee, maar als partytafel gebruiken zoals op bovenstaande foto 2 en 4 is toch superleuk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vind ik ook de leukste. En handigste. Als de plank ooit ingezet wordt lees je dat ongetwijfeld hier :)

      Verwijderen