maandag 11 juli 2016

Werk van 63 #4

Paar weken voor deze vakantieperiode twee opdrachten gekregen van Jolanda. Heb ik eerder voor haar een meubel mogen restylen. Groot compliment dat ze bij mij terugkomt. Haar dochter gaat op kamers en voor haar mocht ik een kastje uit de kringloop verven. Ze koos voor een frisgroene kleur, uit de kleurenlijn van Abbondanza. Wat is dat toch een heerlijke verf. Vind ik de verfblikken er ook zo leuk uit zien, dat geheel terzijde natuurlijk ;)


Abbondanza heeft ook testpotjes. Superhandig voor ieniemienie projectjes. Of als je nog niet weet welke kleur het moet worden en het niet goed kunt beoordelen vanaf een kleurenstaaltje. Ik geef bij een opdracht altijd een testpotjes cadeau. Voor het geval dat...

Zelf had Jolanda een krukje staan die aan een nieuw jasje toe was, dat mocht in de kleuren van het huis. Ral 9010 en Monumenten Groen. Hoogglans. Dat is heel anders werken dan krijtverf. Leuk die afwisseling. Het lastigste en grootste verschil hierbij is het geduld opbrengen tijdens de droogtijd :)


Die witte accenten was wel even een dingetje. Als een soort kunstschilder aan de slag. Het krukje moet nog goed uitharden. Snel een paar foto's & de meubels staan voor de vakantie weer op plaats van bestemming. Althans.... In augustus is de studentenkamer beschikbaar.

Fijne zomer iedereen!
~XG~2 opmerkingen:

 1. Hetzelfde voor jou en je gezin.
  Mooie opdrachten had je, leuk om te doen dat restylen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Jeanette. Het was een heerlijke week!
   Restylen blijft inderdaad leuk. Mooi om een meubel te zien veranderen. Fijne zomerse dagen!

   Verwijderen