woensdag 17 februari 2016

Lamp

Een lamp met een verhaal. Nee, niet omdat ie van oma is geweest of eerder bij ons thuis hing. Gewoon zelfgemaakt ;) Afgeleid van de kesbeke tafellamp. Dan van een pot die ons doet herinneren aan de heerlijke kaasfondues na een dagje skiën. Met enige regelmaat gingen we naar Zwitserland op vakantie. Heerlijk land. Niet alleen 's winters, ook in de zomer. Ik schreef al eens een blog over één van onze zomervakanties daar.


Benodigdheden heb ik via www.snoerboer.nl ingekocht. Echt, ontzettend veel keus aan snoeren & benodigdheden. Denk ook in kleuren! Op de site staan ook handige instructiefilmpjes & handleidingen. Hier &/of hier lees je hoe je deze lamp zelf maakt. 


Het is echt heel makkelijk. Het lastigste was het maken van een gat in het deksel. Waarschijnlijk ook omdat ik dit deksel echt niet wilde verpesten. Tuurlijk kun je het deksel in ieder gewenste kleur spuiten. Bewust gekozen om het rood te laten en daar het snoer op uitgezocht.


Op zoek naar de juiste lamp & plek. Heb ik die plek al in gedachten, echter onze dochter wil 'm ook. Denk toch dat ze zelf aan de slag moet ;) Als de lamp staat of hangt dan volgt er uiteraard een foto.

~XG~

PS: boven in komen nog een paar gaatjes, om de warme lucht vrij te laten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten