vrijdag 1 januari 2016

Happy Sweet 2016

Ben geen keukenprinses, toch vind ik bakken & koken leuk! Niet de dagelijkse kost. Leuke & lekkere recepten uitproberen. Op het verjaardagsfeest van een zeer goede vriendin & haar man kregen we dit zoete yoghurtpuddinkje uit de oven als dessert. Te lekker om niet zelf te proberen.


Zoals omschreven door de auteur van het boek Uit India is dit puddinkje fantastische manier om je dag te beginnen. Of een maaltijd af te sluiten. Nou, wij hebben hiermee 2015 afgesloten & zijn 2016 hiermee gestart :)  Ik houd mij niet altijd aan het recept. Zonde om het restje slagroom of melk dat je overhoudt weg te zetten om vervolgens weg te gooien. En extra kruiden, dus kardemom in dit geval. Ook omdat ik poeder heb gebruikt bij gebrek aan gemalen. Misschien dat ie daardoor zoeter is uitgevallen. Vind ik niet zo heel erg ;)


Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Gewoon het fotootje van mijn lieve vriendin uploaden. Hiermee is mij ook gelukt, het zal jullie ook vast lukken. Zo niet, laat het maar weten.

Het nieuwe jaar is van start. 2016!! Ik wens jullie een gezond, mooi, creatief, gezellig, goed, liefdevol & zoet nieuwjaar.

~XG~

1 opmerking: