maandag 7 september 2015

Weven met jeans

De badkamer is onderhanden... Da's geen nieuws & daarover later meer. Echt ;)
Hiervoor wil ik zelf een badmat weven. Van oude jeans. Een idee dat ik al jaren in mijn hoofd heb. Ooit gezien tijdens een vakantie & ooit ook begonnen *zucht* Destijds het werk in een hoek gegooid omdat de zijkanten scheef trokken.



Ben ik niet zo van het proefdraaien. Meteen voor het echie. Of eggie? Gezien de ervaring van de vorige keer toch maar een proefmoment ingelast. Met plezier heb ik gebruik gemaakt van alle kennis die gedeeld wordt op internet. Op de site www.handwerkles.nl heb ik de kunst afgekeken.


En dan is het proeflapje af. Wat doe je daar mee? Zit toch echt te veel werk in om die ook maar in die hoek te gooien. Daarbij vind ik het resultaat te leuk! De naaimachine stond afgelopen weekend op tafel dus dacht waarom niet proberen of dit aan elkaar te naaien is. Het resultaat na één gebroken naald & een keer uithalen een soort mandje. Past precies op het muurtje (planchet) van de badkamer. Zo blij met het resultaat dat tie het label G'Woon heeft gekregen :)



Of er meerderen volgen? Inmiddels staan er wel weer scheringdraden op het weefrek. Van het proefrek dus... Don't worry, die badmat komt er ook hoor! Toch, naast de Jeans Kussens van G'Woon is dit wel een leuke aanvulling. Who knows!

~XG~

4 opmerkingen: