maandag 12 januari 2015

Oude deur

Vanmorgen poste ik onderstaande foto op IG. Ik had er wel 100 euro voor over om hier nog even te mogen blijven liggen. Altijd lastig die maandag ;)


Een jaar geleden, 29 januari 2014 om precies te zijn, schreef ik in mijn blog Moe & Voldaan dat ik een oude deur had opgehaald. Gekocht via Marktplaats. Hoe oud deze deur is, geen idee. De vorige eigenaar dacht zo begin 1900 (?).


Deze deur heb ik gekocht met als eindbestemming de slaapkamer van onze oudste. Als hoofdeind van zijn bed. Hij deelde dat idee niet helemaal, helemaal niet eigenlijk. Ach, zoals vaker hier in huis, als ze het eindresultaat zien... zijn ze wel blij.Tussen de bedrijven door geprobeerd de deur helemaal kaal te krijgen. Wat een klus is dat zeg! Het is dan ook niet gelukt. Inmiddels heeft onze oudste een nieuw bed mét hoofdeind dus de eindbestemming werd gewijzigd. Na vele ideeën, zie mijn bord DOORS op Pinterest, eindbestemming onze slaapkamer. Was die grote Mees ook niet direct enthousiast. Gewoon doorzetten, eindresultaat telt ;)Het project is nog niet af. Maar hij staat! En niet meer in de Schuur gelukkig :) Dat past goed bij mijn voornemen. Schuur opruimen & opgeruimd houden. Met een paar balken en nieuw steigerhout een ombouw gemaakt. Hij mag nog een laag verf. Ik wil 'm gewoon wit. Misschien hier en daar sleets doorgeschuurd. Voorlopig staat ie en ik ben niet de enige die blij is.

~XG~

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dank je wel Alet. Ik ook wel maar toch... daarbij duurt het ook nog wel even voordat ik zover ben.

      Verwijderen