woensdag 14 januari 2015

Open Schuur in 2015

Op FB schreef ik gister het onderstaande:

Morgen is het de 2e woensdag van de maand. In 2014 betekende dat Open Schuur. Hoe wil ik dit in 2015 gaan doen? Ik denk & ik denk na & ik kom tot de conclusie dat ik het niet weet. Nog niet.

Nu moet ik als de wiedeweerga met mijn website aan de slag. Voorraad bijwerken, foto's maken, nieuwe producten online zetten. Dat ga ik morgenochtend doen. Dus bedacht ik het volgende.

Morgen tussen 10.00 en 12.00 uur staat er naast mijn producten & meubels ook koffie. Dat laatste sowieso natuurlijk :) Misschien zie je iets dat je graag wilt. Morgenochtend zijn mijn producten nog aantrekkelijker geprijsd. Of je bent lekker nieuwsgierig, je wilt alleen kijken of ruiken aan de producten. Of alleen die koffie. Je weet, ik houd ook van gezelligheid.

Zie ik je morgen? ~XG~


Nu ik dit zo teruglees weet ik niet of dit wel een duidelijk bericht was. Komt er op neer dat ik moest nadenken of ik in het nieuwe jaar ook maandelijks (2e woensdag) Open Schuur zou houden. 


Als grote verrassing stond mijn schoonzus, met een geweldig boeket, op de stoep. Ze wist dat ik thuis was in verband met Open Schuur. Dus durfde ze een spontaan bezoek aan. Het is tenslotte een uur rijden. Daarna kwamen er dames uit de buurt een kop koffie drinken. Dat is Open Schuur. Gewoon een klets, koffie & mijn werk laten zien. Nu heb ik besloten om dit in 2015 door te zetten. Echter niet maandelijks, of misschien ook wel. In ieder geval op dagen dat het past in mijn planning. Ik merkte de laatste maanden van vorig jaar dat juist die betreffende woensdag vaak andere plannen in de weg zat. Wanneer dan wel? Dat zal ik tijdig communiceren :)


Tijdens de binnenkijker van Eigen Huis & Tuin bij Kim van Rossenberg gaf Kim een hele leuke tip. Als je gestucte muur hebt kun je op de hoeken magneetjes hangen. Geweldig toch? Het werkt. Tijdens de verjaardagen in december heb ik de slingers zo opgehangen. 
Vandaag mijn voorraad uitgezocht en bijgewerkt. Daarnaast een beetje aan mijn website gewerkt. Zoals gepland haha. Meer in de vorm van foto's maken. Verkeerd moment eigenlijk. Het is lastig fotograferen in deze donkere dagen. Zo zijn nog lang niet alle foto's naar tevredenheid. Toch, sommige foto's mogen er zijn!

~XG~

2 opmerkingen:

  1. Zes keer nagedacht over de magneettruc...
    Oooww, er zit een metalen strip op de hoeken om het stucwerk te beschermen.
    Ik dacht, ik deel het even ;)

    BeantwoordenVerwijderen