zondag 23 februari 2014

Opgeruimd

... staat netjes!

Dit was een weekend met weinig activiteiten. Althans geen geplande. Heerlijk rommelen in & om het huis. Tijd om een paar ideetjes voor het huis af te maken cq. uit te voeren. Eén daarvan is dat ik al geruime tijd graag bakken of iets dergelijks op de trap wil hebben. Ieder kind een eigen bak. Om geen last meer te hebben van losliggende "rommel" op de trap. Sieraden, oortjes, tijdschriften, opladers. "Nee mam. Ja mam. Neem ik zo mee naar boven." 



Zie, het eindresultaat. Helemaal zoals ik in gedachte had. De afmetingen van de traptrede etc had ik destijds in mijn telefoon gezet. Je weet niet wanneer of waar je iets tegen komt. Hoe vaak ik niet naar huis heb gebeld om te vragen hoe breed, hoe hoog of hoe lang iets is... Vorige maand kwam ik bij de Xenox onderstaande bak tegen. Afmeting qua hoogte en diepte was het helemaal, breedte niet. Toch nam ik de gok.



Op de trap vind ik de bak inderdaad te breed. Was ik al wel bang voor. Terugbrengen dan maar? Of... je zaagt de bak doormidden. Afgelopen weekend dan eindelijk dit idee uitgevoerd. Van sloop- & pallethout heb ik nieuwe voorkantjes gemaakt. Krijgt deze eenvoudige bak meteen een andere look. Eentje die mij veel meer aanspreekt :) 




Inmiddels zijn drie bakken voorzien van een letter. Nog een bak zonder. In eerste instantie dacht ik aan twee kleine letters, J en G. Vind ik dat bij het geheel niet mooi. Dus daar komt straks (lees: uiteindelijk) een & op. Zelfde afmeting als de letters. De "rommeltjes" in die bak mag ik zelf meenemen naar boven ;)

Nu nog heel even in de relaxstand. Vanaf morgen mogen we weer vliegen & rennen. De vakantieweek is hier voorbij. 

Wat brengt jou komende week? Een vakantieweek, werkweek? Welke week dan ook, ik wens je een goede toe.


~XG~

2 opmerkingen:

  1. Uhm....S van Sophie.....F van Friso....die snap ik wel. Maar de E van Sieb?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De E van Emma Sophie. Ze mocht kiezen of een andere kleur S of een E...

      Verwijderen