dinsdag 24 december 2013

Meesmaand #2

Gezelligheid kent geen tijd. Voor je het weet zit je weer aan de oliebollen. Nog vier dagen en dan is de Meesmaand* van 2013 ten einde. Niet alleen in ons gezin zijn er verjaardagen. Onze middelste moest op zijn verjaardag altijd mijn aandacht delen met een lieve vriendin van mij. Dat was nu niet anders. Zij is al drie maanden niet meer onder ons. Nog steeds is het onwerkelijk. Ik mis haar! Wij hebben haar verjaardag gevierd. Met haar man & kinderen, in hun huis. Er stond een mooi gedekte tafel. Een warme & bijzondere avond! Het was goed & gezellig. Wat heeft zij toch mooi stel vriendinnen met vrienden. 

Verjaardag & Kerst
Kerst in de keuken
Meer Kerst in de keuken

De echte kerstboom staat inmiddels ook binnen. Versierd door Sophie, al was het formaat niet helemaal, zeg maar gerust helemaal niet naar haar wens. Daarbij is zij niet van subtiel en al zeker niet van zwart/wit. Vanmiddag de laatste bestellingen rondbrengen. Op tijd! Ik wens iedereen veel succes & plezier bij de laatste inkopen, het inpakken van de cadeautjes en alle andere voorbereidingen, uiteraard zonder kerststress. Denk aan de Kerstman. Ook dit jaar zegt hij Ho Ho Ho! ;)


~XG~


Meesmaand is van 28 november tot en met 27 december. Dit is echt onze maand. Naast Sinterklaas & Kerst vieren wij ook vier (4!) verjaardagen in ons gezin. Druk & Gezellig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten