woensdag 18 september 2013

Werk van 63

"Ik vind ons huis te braaf, er mag wel iets geks in" aldus deze eigenaresse. Of ik dit kastje, geweldig ook, gescoord via marktplaats een make-over wil geven. En geen gewone make-over, maar een "over te top" make-over. Denk neon! Kleuren zijn inmiddels afgestemd. Nou ja afgestemd? Het is bekend welke kleuren beslist niet! De rest is aan mij. 

Bovenstaande schreef ik in mijn blog van 29 juli 2013. Na een energieke start viel het stil. Hoe nu verder. Je kunt dan wel heel eigenwijs verder gaan, je hebt tenslotte de "vrije hand". Inmiddels weet ik beter :) Het werkt namelijk zo. Op het moment dat als iemand aangeeft dat het niet uitmaakt wat we gaan doen of wat het gaat worden, diegene toch altijd wel een bepaald beeld of idee in zijn of haar hoofd heeft. Door vragen te stellen probeer ik dat beeld dan om te zetten in een moodboard. Na een korte sessie via de mail over de vorderingen was haar reactie heel eerlijk. Ze vond het goud prachtig! Echter over het geheel was ze duidelijk minder enthousiast. Het mag veel wilder & hipper. Vanmorgen een heel leuk & voor mij leerzaam gesprek gehad bij haar thuis. Met een goede voorbereiding van haar kant, ook zij vond het best lastig, ben ik tot bovenstaand sfeerplaatje gekomen. De Ibiza stijl die ik toch enigszins voor ogen had, viel goed in de smaak. Die is binnen :) 

Het kastje komt bij haar in de keuken. Met blauw/wit servies erin. Ook zo leuk, vind ik. En nu? Nu ga ik weer vol enthousiasme verder werken aan het kastje. Uiteraard om het gewenste hippe & wilde resultaat te bereiken. Wat een leuke opdracht is dit. Wordt vervolgd!


~XG~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten