woensdag 13 maart 2013

Open Schuur

Iedere tweede woensdagochtend van de maand is het Open Schuur. Dit houdt in dat iedereen welkom is om een kijkje te komen nemen. Te voelen & te ruiken aan de handgemaakte producten. Vanwege de kou was mijn eerste actie van vandaag de kachel aanzetten in de Schuur. Daarna een ontbijt met een cappuccino. Om uiteindelijk aan de slag te gaan met een vriendin. We hebben veel meer ideeën dan tijd. Veel woonaccessoires maken we eerst voor onszelf. En als het idee de uitwerking heeft zoals wij het in ons hoofd hebben komt het product in de webshop. Soms een, soms meerdere. Hierbij maken we dankbaar gebruik van restmaterialen. Hierdoor blijft het product uniek in haar soort.



Tijdens het klussen hadden we het ook over de tuin. Dat we daar over een niet al te lange tijd weer van mogen genieten. Uiteraard moet de tuin eerst flink aangepakt worden. Groen is een frisse en opgeruimde kleur. Groen brengt rust. Maar algengroen? De komende week hoeven we ons daar nog niet druk over te maken. Wel hebben we alvast resthout uit de tuin een tweede leven gegeven in de vorm van huisjes. Zie huisjes van 63 onder Woonaccessoires. Wederom een upcycle product van 63.

's Middags het voorjaar, met een knipoog naar de Pasen, in huis gebracht. Gezellige verse tulpjes & takken en hier & daar wat handgemaakte houten paashangers. Geel hoort bij de Pasen. En die kleur ga ik (weer) steeds meer waarderen.



~XG~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten